Seyhan Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Adres
Pınar Mahallesi. 74041 SK. NO 2/1 Seyhan/ADANA. Öğretmen Ayfer Doğruol İlkokulu yanı. Seyhan/ADANA
Vizyon
Psikolojik danışma ve rehberlik ve özel eğitim hizmetleriyle bireylerin gelişimlerini desteklemek, sorumluluk alabilen, kendine güvenen mutlu birey ve mutlu toplum yetiştirmektir.
Misyon
İlimizdeki rehberlik ve psikolojik danışma ile özel eğitim hizmetlerini; bilimsel gelişmeler doğrultusunda, nicelik ve nitelik boyutuyla sürekli geliştirmek, en iyi şekilde koordinasyonunu, yürütülmesini sağlamak ve tüm bireylerin hizmetine sunmaktır.
Öğretim Şekli :
08.00-17.00
KLİMA
Ulaşım
İTİMAT 4, DENİZLİ 2 numaralı dolmuş, 5 numaralı Özel Halk Otobüsü ile kurumumuza ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Kurumumuz, Pınar Mahallesi Öğretmen Ayfer Doğruol İlkokulu yanında, Cam Kulelerin çaprazında, Pınar Camii arkasında yer almaktadır.
Kurumumuz il merkezindedir, Pınar Mahallesi´nde bulunmaktadır.
Proje Çalışmaları
HER ŞEY SENİNLE BAŞLAR, SEYHANDA ARABULUCU/BARIŞ YAPICI ÖĞRENCİLER YETİŞİYOR, KÜÇÜK ADIMLAR, GELECEĞE BİR ADIM