SEYHANDA ARABULUCU BARIŞYAPICI ÖĞRENCİLER YETİŞİYOR

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında 3 okulda pilot uygulaması yapılan "Seyhan'da arabulucu/Barış Yapıcı Lider Öğrenciler Yetişiyor" projesi bu yıl yaygınlaştırılarak Seyhan ilçesindeki 14 okulda uygulanacak. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İzzettin AYDIN, Şube Müdürü Sayın Mehmet ÇALIŞIR ve Prof. Dr. Meral ATICI'nın katılımıyla "Seyhan'da arabulucu/Barış Yapıcı Lider Öğrenciler Yetişiyor" projemizin tanıtım toplantısı yapıldı. Proje, projenin uygulanacağı liselerin Müdür ve Rehber öğretmenlerine Çukurova Üniversitesi Eğitim fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Meral ATICI tarafından tanıtıldı. Toplantıda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürümü İzzettin AYDIN; projeninin uygulanmasındaki emek ve çabalarından dolayı kurumumuz idareci ve öğretmenlerine teşekkür etti. Projenin kitap ,afiş ,broşür, rozet ve belgeleri kurumlara dağıtıldı.

Yayın: 11.01.2017 - Güncelleme: 30.05.2023 11:16 - Görüntülenme: 672