Etiket Sonuçları: ziyaret

Nis

2021-2022 eğitim öğretim yılında Bilinçli Okullar Engelsiz Yarınlar projesi kapsamında 13 Eylül 2021'de başlayan okul ziyaretleri 31 Mart 2022 tarihinde sonlandırılmıştır. Seyhan Rehberlik ve Araştırma Merkezi sorumluğunda 258 okul, kurumumuz Özel Eğitim Öğretmeni Hüseyin Tekin tarafından ziyaret edilmiş, bu ziyaretlerde 5200 civarında öğretmen ve idareciye kaynaştırma ve bütünleştirme eğitimi kapsamında destek eğitim odası, özel eğitime ihtiyacı olan öğrenciler için bireysel eğitim planı ve diğer konularda kısa bilgilendirmeler yapılmış olup kaynaştırma ve bütünleştirme eğitimi yerinde izlenmeye ve değerlendirilmeye çalışılmıştır.

Ara

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA DA PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK BİRİMİ OLARAK OKUL ZİYARETLERİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR.